RANGTASVIR TARAQQIYOTINING USTUVOR YO‘NALIShLARI - Xudoyberdiyev, Pardaboy (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu ilmiy maqola «Tasviriy san’at va muhandislik grafikasi» ta’lim yo‘nalishi talabalari va o‘qituvchilari uchun mo‘ljallangan bo‘lib, unda tasviriy san’at manzara janrida bo‘yoqda ishlashning maqsad va vazifalari, tasviriy san’atni o‘qitishning pedagogik mahorati kabi masalalar o‘z aksini topgan.