MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA FANLARARO INTEGRATSIYALASHUVNI TASHKIL ETISHNING ILMIY-USLUBIY SHART-SHAROITLARI - Karimov, Saxob (Журнал музыки и искусства, 2021)
Mazkur maqolada musiqa darslarini fanlar aro aloqadorlikda tashkil etish uning sifat va samaradorligini oshishida hamda musiqa darslarining sifat va samaradorligiga salmoqli ta’sir etishi bayon etilgan.