YOSH AVLODNI YUKSAK MA’NAVIYATLI SHAXS QILIB TARBIYALASHNING IJTIMOIY – PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - xolboyev, Asliddin_xolboyev (Журнал музыки и искусства, 2021)
Mazkur maqolada ta’lim tizimi elementlari, ta’lim jarayonlari va ijtimoiy hayot o‘rtasidagi qonuniyatlar hamda ta’lim jarayonini innovatsion rivojlantirishning tahlili, yuksak ma’naviyat haqida so‘z yuritiladi.