FANLARARO ALOQADORLIK TALIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI - Xoshimova, Laziza (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada, mumtoz musiqa mavzusidagi darslarni adabiyot va ona tili fani bilan o‘zaro aloqadorlikda tashkil etishdagi imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.