O‘ZBEK QO‘SHIQCHILIGIDA DOIRA RITMLARI VA QO‘SHIQ IJROCHILIGINING O‘ZIGA XOS USLUBLARI. - Tojiqulov, Nurbek (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada talabalarga ta’lim berish jarayonida o‘zbek qo‘shiqchiligida doira ritmlari va qo‘shiq ijrochiligining o‘ziga xos ijro uslublarining yo‘l-yo‘riqlari bayon etilgan