MUSIQA O‘QITUVCHILARINI KASBIY TAYYORLASHNING AYRIM MUAMMOLARI - Abduraximov, Azam (Журнал музыки и искусства, 2021)
Mazkur maqolada ta’lim-tarbiya jarayonida musiqa o‘qituvchilarini kasbiy tayyorlashning ayrim masalalari yoritib berilgan.