КОМПОЗИТОР АНОР НАЗАРОВ ҚЎШИҚЛАРИДА ВАТАН ТУЙҒУСИ - Boychaeva, nozbuvi (Журнал музыки и искусства, 2020)
Компазитор Анор Назаров ижодида Ватан туйғусини тараннум этишнинг тарбиявий аҳамияти. Қўшиқларда Ватанпарварлик ва инсонпарварликни улуғлаш. Қўшиқлар мазманини, ижродаги ўзига хос мураккаб жараёнларни тўғри англаш ҳамда асарларнинг тарбиявий маънавий мазмунига эътиборни қаратиш. Мусиқа санъатида қўшиқнинг шеъри ҳамда ижрочилик маҳоратига эътиборни қаратишнинг касбий мазмунини теран англаш.