Buyuk kompozitor Friderik Shopenning hayoti va ijodiga nazar. - Usmonova, Madina; Axrorova, Munojat (Журнал музыки и искусства, 2021)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada Friderik Shopennning hayoti va ijodi yoritilib, kompozitor haqida bir qator qiziqarli ma`lumotlar bayon etilgan.