Ta’limda samaradorlikni oshirishda mavzuli konsertlarning o’rni - Xolbekov, Minjigit (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ilg’or pedagogik texnologiyalarni ta’lim sifat va samaradorligigni oshirishda ta’lim texnologiyalarining o’rni va ahamiyati ta’kidlаngani holda musiqa ta’limida mavzuli kontsert o’quvchilarni musiqa madaniyatini musiqiy didi, va tafakkurini o’stirishdagi roli haqida fikr yuritiladigan ilg’or pedagogik texnologiya.