KOMIL INSON TARBIYASIDA MUSIQA TA’LIMINING AHAMIYATI - Tojiqulova, Husnora (Журнал музыки и искусства, 2021)
Maqolada umumta’lim maktablari musiqa madaniyati darslarida musiqa darslarini o‘qitishning ilmiy-nazariy asoslari, imkoniyatlari musiqa darslarining o‘ziga xos tuzilish xususiyatlari bilan bog‘liq ravishda tahlil qilingan hamda metodik tavsiyalar ilgari surilgan.