VIKTOR ALEKSANDROVICH USPENSKIY HAYOTI VA IJODI - Mirzaeva, Maryam (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada o‘zbek xalqining milliy musiqa madaniyatiga ulkan hissa qo‘shgan kompozitor V.A.Uspenskiyning xizmatlari to‘g‘risida hayot yo‘li ijodi haqida ma’lumotlar keltirilgan