O‘QUVCHILARDA UMUMMADANIY KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISHDA MUSIQANING O‘RNI - Hasanova, Navbahor (Журнал музыки и искусства, 2021)
Maqolada ta’lim tizimida o’quvchilarda umummadaniy kompetensiyani shakllantirishning masad va vazifalari va yoshlarning har tomonlama kamol topishida musiqaning o’rni va ahamiyati yoritilgan.