OLIY TA’LIM TALABALARIGA MUSIQA DARSLARIDA MILLIY QADRIYATLARNI SINGDIRISHNING INNOVATSION USLUBLARI - Boboqulov, Qahramon (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada Oliy ta’lim dargohida talabalarda musiqa darslari milliy qadriyatlarni shakllantirish borasidagi fikrlar bayon etilgan