АДАБИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИНИ ТЕХНОЛОГИЯЛАШТИРИШ ВА БАДИИЙ-ЭСТЕТИК ТАФАККУР МУАММОЛАРИ - Matchonov, Safo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада узлуксиз таьлим тизимида ўқувчиларнинг бадиий-эстетик тафаккури ва интеллектуал салоҳиятини ривожлантиришда адабий таьлим интегацияси ҳамда уни технологиялаштириш муаммолари хусусида сўз юритилади.