So’zlashuv mahoratini o’yinlar orqali rivojlantirish - Bahromova, Munisa (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqola so’zlashuv mahoratini oshirishda,turli xil o’yin turlaridan foydalanishga bag’ishlangan.Maqolada so’zlashuvda foydalanish kerak bo’lgan idiomalar,so’z birikmalaridan foydalanib,o’yinlar tuzilgan.