Farhod GRAMMATIK PREDLOGLAR: GRAMMATIK PREDLOGLAR - Norbekov, Farxod (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Darxaqiqat, O’zbekiston mustaqil davlatga aylangach, til va adabiyot sohasida ham milliy rux va milliy imkoniyatlarni tiklash uchun astoydil harakat qilinmoqda. So’nggi yillarda o’zbek tilshunosligi va tarjimashunosligida qator yo’nalishlar rivojlanmoqda.