Nilufar MAKTABGACHA VA BOSHLANG`ICH TA`LIM O`RTASIDA UZVIYLIK: MAKTABGACHA VA BOSHLANG`ICH TA`LIM O`RTASIDA UZVIYLIK - Qosimova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Mazkur maqolada maktabgacha va boshlang`ich ta`lim o`rtasida uzviylikni ta`minlashdagi mavjud muammolar va ularni bartaraf etish bo`yicha tavsiyalar o`zifodasini topgan.