Nodir FORS TILINI O‘QITISHDA HAMKORLIKDA HAMDA KICHIK GURUHLARDA ISHLASH TEXNOLOGIYASI: FORS TILINI O‘QITISHDA HAMKORLIKDA HAMDA KICHIK GURUHLARDA ISHLASH TEXNOLOGIYASI - Raxmatullayev, Nodir (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada fors tilini hamkorlikda hamda kichik guruhlarda o‘qitish texnologiyasi, uni amalga oshirish mexanizmlari haqida so‘z boradi. Talabalarning til o‘rganishga bo‘lgan qiziqishlarini yanada orttirish, hamkorlikda o‘qitish texnologiyasining turli interfaol usullar va grafik organayzerlar orqali til o‘qitishga tadbiq etilishida samarali natijalari maqolada bayon etilgan.