A TILSHUNOSLIK, ADABIYOTSHUNOSLIK VA TARJIMASHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: TILSHUNOSLIK, ADABIYOTSHUNOSLIK VA TARJIMASHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI - Yusupova, Umida (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada tadqiqotchi tarjimashunoslikning barcha davrlarda erishgan yutuqlari bilan birga bugungi kundagi ahamiyatini ham muhokama qiladi. Matn yaratish asosiy masala hisoblanadi.