NOFILOLOGIK YO‘NALISH TALABALARIGA INGLIZ TILINI O‘QITISHDA MUAMMOLI TA’LIM, ROLLI VA ISHBILARMONLIK O‘YINLARINING ROLI - Qarshieva, Qarshieva (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Yo`nalishi Xorijiy til bo`lmagan talabalarga ingliz tilini o`qitishda yuzaga keladigan muammolar va ularning yechimlariga e`tabor qaratilgan. Muammoli ta`limda rolli o`yinlarning roli katta bo`lib, tezisda yoritib berishga harakat qilingan. Shuningdek, ijtimoiy psixologiyada rolli o‘yin ijtimoiy-psixologik trening metodi sifatida muloqot ko‘nikmalarini oshirish uchun qo‘llanilishi haqida to`xtalib o`tilgan.