БЎЛАЖАК ХОРИЖИЙ ТИЛ ЎҚИТУВЧИЛАРИДА КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИК СИФАТИНИ ОШИРИШ - Ахмедова, Ахмедова (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ушбу мақола бўлажак хорижий тил ўқитувчиларнинг касбий тайёргарлик сифатини халқаро стандартлар даражасида ташкил этиш ва дидактик имкониятларини чет тилларни ўрганишнинг узлуксизлиги ва узвийлигини таъминлаш асосида кенгайтиришга қаратилган.