Turli davrlarda ingliz adabiyoti va undagi tasvirlar - Yuldosheva, Mamura (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Mazkur maqolada dunyoning turli davrlarida ingliz adabiyoti va undagi tasvirlar haqida ma’lumot berilgan. Maqola davomida turli fikrmulohazalar keltirilgan bo’lib maqola ilmiy asoslar bilan yoritilgan.