YURIDIK NUTQNING TARKIBIY QISMLARI - Rakhmanova, Dildora (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
mazkur maqolada yuridik nutq yaratish tamoyillari, yuridik nutqning tarkibiy qismlari haqida ma’lumot beriladi.