INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDA TOPONIM KOMPONENTLI FRAZEOLOGIK VA PAREMIOLOGIK BIRLIKLARNING KELIB CHIQISH MANBALARI: INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDA TOPONIM KOMPONENTLI FRAZEOLOGIK VA PAREMIOLOGIK BIRLIKLARNING KELIB CHIQISH MANBALARI - Xudoyorova, Safura (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
. Mazkur maqolada Ingliz va o’zbek tillaridagi toponim tarkibli frazeologik birliklarning kelib chiqish manbalari muhokama qilinadi.