DIE ENTSTEHUNG DER SEMANTISCHEN SCHATTIERUNGEN VON DEN LEHNWÖRTERN. - Abdulxayrov, Dilshod (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqola nemis tilida o’zlashgan so’zlarning semantik modifikatsiyalari hosil bo’lishiga bag’ishlangan. Unda arabcha o’zlashmalar misolida o`tkazilgan tadqiqot natijasining ba`zi muhim jihatlari keltirilgan.