OʻRXUN-ENASOY OBIDALARINING QOZOGʻISTONDA OʻRGANILISHI - Allambergenova, Muqaddas (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Mazkur maqolada Oʻrxun-Enasoy obidalarining Qozogʻistonda oʻrganilishi haqida fikrlar keltirilgan. G.Aydarov hayoti va ilmiy faoliyati, Qarjawbay Sartqojaulining ilmiy faoliyati haqida ma'lumotlar keltiriladi.