АҚШ ВА ЎЗБЕК АДАБИЁТШУНОСЛИГИДА НАТУРАЛИЗМ АДАБИЙ ОҚИМИГА МУНОСАБАТ - Ochilov, Ulug'bek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақола АҚШ ва ўзбек адабиётшунослигида натурализм адабий оқимига муносабатни ўрганишга бағишланган. Мақола муаллифи бу масалани кўзга кўринган олимлар асарлари ва ўз илмий қидирувларига таяниб ёритишга ҳаракат қилган.