BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI INGLIZ TILIGA QIZIQTIRISHDA INTERAKTIV O’YINLARDAN FOYDALANISHNING ROLI: BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI INGLIZ TILIGA QIZIQTIRISHDA INTERAKTIV O’YINLARDAN FOYDALANISHNING ROLI - Alibekova, Zilola (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Hozirgi kunda o’sib kelayotgan yosh avlodga bilim berish zamon talabiga aylandi. Bu borada ta’lim beruvchilarga ham, ta’lim oluvchilarga ham barcha shart sharoitlar yaratib berilmoqda. Xususan eng dastlabki ta’lim, maktabgacha ta’lim muossasalarida, yosh bolalarni boshlang’ich sinfga tayyorlov kurslari tashkillashtirildi. Bunda maktabgacha bo’lgan yoshdagi bolalar tarbiyachilar tomonidan harflar va raqamlar bilan tanishadilar.