Zaynura XALQ PAREMALARIDA “ILM” TUSHUNCHASI VA UNING MAQOLLARDA IFODALANISHI: XALQ PAREMALARIDA “ILM” TUSHUNCHASI VA UNING MAQOLLARDA IFODALANISHI - Abduvoxidova, Zaynura (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada ikki etnos leksik birliklarida ilm leksemasini qo’llanish darajasi hamda ilm leksemasini xalq paremalarida namayon bo’lish darajasi faktik misollar yordamida tahlil qilingan.