Dilrux ILMIY-FANTASTIK HODISANING FILOLOGIK ASOSLARI: ILMIY-FANTASTIK HODISANING FILOLOGIK ASOSLARI - Jabborov, Dilrux (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolamizda ilmiy fantastik hodisaning filologik asoslarini olimlarning o`rgangan ishlari ko`rib chiqiladi va tahlil qilinadi