Iroda FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING O‘RGANILISH TARIXI: FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING O‘RGANILISH TARIXI - Mamarasulova, Iroda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada frazeologik birliklarning o‘rganilish tarixi,frazeologik birliklar tilshunoslikning frazeoloyagiya bo‘limida o‘rganilshi va ushbu bo‘limning tilshunoslikda tutgan o‘rni,frazeologik birliklarni o‘rgangan horij va o‘zbek tilshunos olimlari va ularning asarlari haqida so‘z yuritiladi.