muratovanafisa@mail.ru ASARDAGI TARIXIY SO’ZLARNING IZOHI (“ULUG’BEK XAZINASI”ROMANI MISOLIDA): ASARDAGI TARIXIY SO’ZLARNING IZOHI (“ULUG’BEK XAZINASI”ROMANI MISOLIDA) - Muratova, Nafisa (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada “Ulug’bek xazinasi” asarida ishtirok etgan tarixiy so’zlarning qo’llanilish doirasi, ma’no ko’lamdorligi, bugungi kundagi iste’mol darajasi haqida gap ketadi.