CHET TILLARNI O‘RGANISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Karimova, Diyora (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Multimedia texnologiyalari chet tillarini o‘qitish jarayonini talaba uchun jozibador qilish imkonini beradi: o‘quv materialini taqdim etishning yorqin, qiziqarli shakli, bu audio yozuvlarni tinglashni, chet tilida videolarni, filmlarni tomosha qilishni, Internet resurslaridan foydalangan holda vizual illyustratsiyalarni o‘z ichiga oladi.