НОФИЛОЛОГИК ЙЎНАЛИШЛАРДА ЧЕТ ТИЛИНИ ЎҚИТИШДА АУТЕНТИК МАТЕРИАЛЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ХУСУССИЯТЛАРИ - Максудова, Ҳилола (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ушбу мақолада нофилологик йўналишларда чет тилини ўқитиш жараёнида аутентик материаллардан фойдаланишнинг ўзига хос хусуссиятлари ва уларни машғулотларда фойдаланиш тамойиллари муҳокама қилинган. Шунингдек, фармацевтика йўналишида аутентик матнларни саралаш ва улардан педагогик мақсадларда фойдаланиш имкониятлари ёритилган.