BIR “MULOYIM QIT’A”NING YOZILISH TARIXI - Amanlikova, Nafisa; Aybibi Iskandarova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Maqola Pahlavon Muhammadning Alisher Navoiy “Xoloti Pahlavon Muhammad” asarida keltirilgan bir qit’asi taxliliga bag‘shlangan. Navoiy “Holoti Pahlavon Muhammad” asarida ustozi Pahlavon Muhammadning qiziq va nodir voqea bayoniga bag’ishlangan qit’asi haqida va u bino qilgan langar to’g’risidagi ma’lumoti isboti uchun ustozi Pahlavon Muhammadning bir “muloyim qit’asining yozilish tarixiga to‘xtalgan.