“Шуҳрат шеърларида фалсафийлик”: ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ОЛИЙ ТАЪЛИМ, ФАН ВА ИННОВАЦИЯЛАР ВАЗИРЛИГИ АБДУЛЛА ҚОДИРИЙ НОМИДАГИ ЖИЗЗАХ ДАВЛАТ ПЕДАГОГИКА УНИВЕРСИТЕТИ.АБАДИЯТГА ДАХЛДОР ИЖОДКОР(Шуҳрат ижодига чизгилар)Шуҳрат таваллудининг 105 йиллиги муносабати билан ўтказилган конференция материаллари асосида тайёрланди.ТОШКЕНТ-2023.Б.378-379. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada “Шуҳрат шеърларида фалсафийлик” tahlil va talqin qilingan.