“PADARKUSH” DRAMASINING G‘OYAVIY AHAMIYATI XUSUSIDA - G‘oipnazarova, Durdona (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Xuddi uzoq moziyda bo‘lganidek, yaqin o‘tmishda ham xalqimiz orasidan ko‘plab mashhur shoirlar, ulkan olimlar, xalqparvar va vatansevar kishilar yetishib chiqqan. Ular o‘z ijodlari bilan millat ijtimoiy tafakkuri taraqqiyotiga bebaho hissa qo‘shganlar. Ana shunday tafakkur taraqqiyotiga hissa qo‘shgan jurnalist va jamoat arbobi Mahmudxo‘ja Behbudiydir.