Бир роман хусусида. : “Филологиянинг умумназарий масалалари” мавзусидаги Республика миқёсидаги илмий-амалий конференция материаллари. Тошкент.: “VNESHINVESTPROM”, 2020.249 –252 бетлар - soatova, nodira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Maqolada Shuhrat romani tahlil va talqin qilinadi