CHO‘LPON IJODI OZOD SHАRАFIDDINOV TАLQINIDА - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada Cho‘lpon ijodining o‘zbek adabiyotshunosligida o‘rganilishi, bu borada taniqli adabiyotshunos Ozod Sharafiddinov tadqiqotlarining o‘rni hamda ilmiy ahamiyati tadqiq etilgan.