Алишер Навоий ижодида олқиш ва қарғиш стилизацияси.: БухДУ Илмий ахборотномаси. 2020, №3. – Б. 135-139. - Rajabova, Marifat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan