ТЎРА СУЛАЙМОН ШЕЪРИЯТИДА МЕТАФОРАНИНГ ЎРНИ - ibragimov, xayrulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ушбу мақолада Тўра Сулаймон шеъриятида метафорадан бадиий фойдаланиш маҳорати ҳақидаги фикрлар ўз ифодасини топган.