“Ustozim”gina emas, onamdek mehribonim Onam edilar: Nomingiz qalblarda yashaydi mangu. “O‘zbek filologiyasining dolzarb masalalari va uni o‘qitish metodikasi muammolari” mavzusidagi Xalqaro miqyosidagi ilmiy-amaliy konferensiya materiallari.-T.:VNESHINVESTPROM. 29 aprel, 2022-yil - Turopova, Parizod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola “Ustozim”gina emas, onamdek mehribonim bo’lgan Ustozim Shoira Doniyorovaga bag’ishlangan