Ibrohim Donish she’rlarida iftixor va vatan tuyg‘usi talqini: O‘zbek tilshunosligi dolzarb muammolari. Respublika ilmiy – amaliy konferensiya materiallari 2022 yil 31-may - Turopova, Parizod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola Ibrohim Donish she’rlarida iftixor va vatan tuyg‘usi talqini masalasiga bag’ishlangan