“ҲИБАТУЛ ҲАҚОЙИҚ” ДОСТОНИДАГИ СЎЗЛАРНИНГ МАВЗУИЙ ГУРУҲЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ЛЕКСИК-СЕМАНТИК ТАБИАТИ - sindorov, lutfulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
“ҲИБАТУЛ ҲАҚОЙИҚ” ДОСТОНИДАГИ СЎЗЛАРНИНГ МАВЗУИЙ ГУРУҲЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ЛЕКСИК-СЕМАНТИК ТАБИАТИ