ONA TILI FANIDAN NAMUNAVIY DARS ISHLANMASI - Jumayeva, Feruza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Ushbu dars ishlanmasi umumta'lim maktablarining yettinchi sinf ona tili fanidan bir soatlik “mustahkamlash ”darsi uchun tayyorlangan bo‘lib, yangi pedagogik texnologiyalar asosida o‘qitishga mo‘ljallangan.