О‘ZBEK TILINING RIVOJLANISHIDA “DAVLAT TILI HAQIDA”GI QONUNNING AHAMIYATI - Bobojonov, Sharif (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ushbu maqolada davlat tili haqidagi qonunning ahamiyati va ona tilimizning yanada rivojlanishi bayon etilgan.