Til va madaniyat munosabati. - Ergashova Madina, Eshpoʻlatova Shaxlo, (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Til haqida maʼlumot, til millat ko‘zgusi tilning jamiyat bilan aloqadorligi.Nutq, nutq faoliyati.