Gender Differences In Medical Euphemism: Solid State Technology Volume: 63 Issue: 4 Publication Year: 202 - Gaybullayeva, Nafisa (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan