«Донишқишлоқ латифалари»нинг табиатига доир : // Ўзбек тили ва адабиёти. – Тошкент, 2008. - № 2. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada «Донишқишлоқ латифалари»нинг табиатига доир tahlil va talqin qilingan.