Шеъриятда маънавият масаласи : / Тилшунослик ва адабиётшунослик масалалари. 3-китоб. – Тошкент, 2013. – Б. 55–57. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Шеъриятда маънавият масаласи tahlil va talqin qilingan.